Camilla Fjeldhaug

Camilla er uddannet indenfor ballet og moderne dans. Hun arbejder som underviser, danser og koreograf i agentinsk tango, moderne dans og fysisk teater.
 
For Camilla var det især tangoens ordløse, nære møde, de organiske bevægelses mønstre og den musikalske improvisation der fascinerede og inspirerede hende.
I sin undervisning lægger hun stor vægt på en grundlægende træning i kropsbevidsthed og bevægelseskvalitet som et solidt fundament for at kunne opleve og nyde såvel trin og musik i den musikalske leg og møde med partneren.
 

Henrik Uldall

Henrik er oprindeligt uddannet indenfor teater, ballet og moderne dans . Han arbejder ved siden af tangoen også som skuespiller, danser og koreograf. Desuden underviser han som konsulent i non-verbal kommunikation og generel kommunikations teori.
 
Henrik har undervist i argentinsk tango og afholdt milongaer, festivaller og kurser siden 2001, og har tænkt sig at fortsætte med det til han tilsidst sidder som en gammel sur mand ovre i hjørnet der blot orker at  råbe: " Husk at trække vejret og lyt til musikken".
Camilla Fjeldhaug og Henrik Uldall  | Tlf.: 28892628